Reggae Hype aneb Damian SyjonFam – Live 3 (PL) a další na Hulváckém kopci

Napsáno: 21. ledna, 2017

V pátek 17. února 2017 se koná v Chacharkově doupěti na Hulváckém kopci stylový večírek pod názvem Reggae Hype. V průběhu akce se představí a zahrají Damian SyjonFam – Live 3 (PL), Citytonians (CZ) a Payaman (CZ). Vstupné bude k mání za 100 Kč. Začátek  je ve 20 hodin.

DAMIAN SYJONFAM – projekt Live 3 je nejnovějším hudebním počinem polského reggae vokalisty Damiana SyjonFama Skoczylase ze Świdniku v Lublinském vojvodství. Na trio doplňují Live 3 selekta a klávesista Sebastian Wawrety (Irie Gunz Sound) a perkusista Dominic Muszyński (Wadada).

V průběhu ledna a února odehrají členové Live 3 několik koncertů v Polsku, a při své slezské  anabázi mezi Sosnowciem a Rybnikem ze zastaví také v Ostravě, kde zazní písně z obou dosud vydaných Damianových alb.

Vystoupení Damiana SyjonFama s Live 3 jsou známy svým absolutním nasazením a úžasnou energií, duchovní radostí – a zároveň chtějí být pro diváky a posluchače živou předzvěstí pomalu ale jistě se blížícího jara. Pochopení, procítěné rytmy a neuvěřitelná pohoda! Damian SyjonFam se pohybuje na polské reggae scéně více než dvě desítky let, ale skutečně na sebe upozornil v roce 2014. V loňském roce vzbudilo pozitivní ohlas jeho vystoupení na prestižním mezinárodním reggae festivalu v polském městě Ostróda.

Damian Syjonfam je dvojnásobným nominantem právě probíhající posluchačské soutěže pořadu Strefa Dread (uvádí DJ Maken) za uplynulý rok (PODSUMOWANIE 2016, Polskie Radio Program 4, Czwórka), a to v kategoriích POLSKI ALBUM ROKU: To co było, to będzie a POLSKI PRZEBÓJ ROKU: Terror.

Damian SyjonFam: „Dávám lidem to, co se jim líbí nejvíce – lásku k životu, kterou oslavuji ve své hudbě.

CITYTONIANS – urban reggae dirty dub partička z Ostravy. Když punkeři hrají reggae… Houmi a přátelé (lidé z kapel Trouble Gang, The Neunikneš, Ziggie, Sultan Soliman aj.). FB odkaz na kapelu najdete ZDE.

PAYAMAN – nejen v Ostravě starý známý Pavel Ruml (After Party Man) v barvách Coltcha United Sound System. Reggae / Jungle / Dancehall / Dub.

Dostavte se, pokud možno, v hojném počtu a v dobrém rozpoležení – uděláme si pohodový večírek. Yahman! Positive vibration!

Událost na FB lze navštívit, sledovat či sdílet ZDE.
Další informace o akci naleznete ZDE a ZDE.

Komentáře uzavřeny...